Produktpræsentationer onsdag den 17. maj

Oplæsningsapparatet MagniLink Voice II

Hvis vi ønsker det, kan betjeningen gøres super simpel.
Gennemgang af funktioner og demonstration af, hvordan man indstiller Voice II til simpel betjening, avanceret betjening, og noget midt imellem.
v/ Claus Jakobsen, LVI Danmark ApS.

SmartVision2 og BrailleNote Touch

SmartVision2 er en Android-baseret smartphone. Det unikke ved SmartVision2 er dens fysiske tastatur. Vi kigger nærmere på enhedens fysiske udformning, brugerstyring og Android-platformen.

BrailleNote Touch er det nyeste notatapparat på markedet - en Google-certificeret enhed med touchskærm, brailledisplay og navigationsknapper. BrailleNote Touch kan bruges i skolen, derhjemme og på arbejdet. Vi kigger nærmere på enhedens fysiske udformning, mulighederne med BrailleNote Touch og ikke mindst det unikke samarbejde mellem HumanWare og Google.
v/ Michael Nilsson, Instrulog A/S.

Lucia

Ny brugervenlig mobiltelefon med tale.
v/ Johnny Kosack, LVI Danmark ApS.

Polaris - Helt nyt notatapparat fra HIMS

Den nye BrailleSense Polaris giver brugeren de sidste nye funktioner inden for punktteknologi. Den sidste nye android-version med de fordele og funktioner som den platform tilbyder, sim-kort, gps, daisyafspiller og meget andet. Alt dette er pakket ind i et utroligt lækkert design. Derudover er Polaris let at gå til, og hvis man er garvet punktnotatbruger er man straks på hjemmebane.
v/ Bue Vester-Andersen, LVI Danmark ApS.

Supernova

Forstørrelsesprogram til Windows.
v/ Johnny Kosack, LVI Danmark ApS.

Orcam

Orcam er et intelligent OCR kamera til brillestellet. Med Orcam kan man læse sin avis, bog, breve og andre tekster og stadig bevare sin frihed til at komme rundt. Orcam har ansigtsgenkendelse og kan huske op til 100 ansigter. Med produktgenkendelse kan Orcam genkende op til 150 forskellige produkter, bl.a. kreditkort, madvarer og meget mere. Orcam er revolutionerende når det gælder om at genvinde sin dagligdag, og have nem adgang til information både derhjemme, men i den grad også på farten.
v/ Johannes Nørgaard, Instrulog A/S.

ACUSTICA armbåndsur med tale og vibration 

ACUSTICA er specielt udviklet til at opfylde blinde og svagtseendes behov. Vi er stolte over at kunne præsentere et gennemtænkt tidløs og stilfuldt design kombineret med ægte schweizisk høj kvalitet. Det har let læselige tal og med god kontrast til urskiven. Uret er enkelt og let at betjene.
ACUSTICA kan fortælle dig tid og dato og du vil blive forbløffet over den fantastiske lydkvalitet. Hvis du befinder dig i støjende omgivelser kan du finde ud af tiden ved hjælp af diskret vibration på dit håndled. Uret er genopladeligt. Vil i nær fremtid kunne købes med dansk tale.
v/ Jes Faber og Michael Rejnholt, begge fra HFH - Hjælpemidler for Handicappede A/S

Kontakt

Lea Johanne Sarfelt

Lea Johanne Sarfelt

Udviklingsmedarbejder
Tlf.: 39 45 23 14

Kontakt

Annemarie Haack Enevoldsen

Annemarie Haack Enevoldsen

Kursus- og Konferencekoordinator
Tlf.: 39 45 23 13
Mobil: 40 91 26 19
Logo af Københavns Kommune