Produktpræsentationer torsdag den 23. maj

09.45 - 10.15WebBox 
WebBox er en simpel adgang til den online digitale verden. WebBox er en meget enkelt betjent online radio, som er specielt designet til synshandicappede, ordblinde og læsesvage - eller hvis man blot ønsker en meget enkel betjening.

Hør om funktioner, som individuel opsætning til den enkelte bruger, læsning af kalenderaftaler, mulighed for lokale lydaviser, oplæsning af hjemmesider, afspille daisy bøger direkte fra Nota, afspilning af radio, podcasts og meget mere.

Ved Søren Jensen, V.I. Data.

10.30 - 11.15SuperNova og Guide Connect
Martin fortæller om nyheder i SuperNova version 18, og om den helt nye guide Connect, som afløser den gode gamle Dolphin Guide.

Ved Martin Andersen, LVI Danmark ApS.

12.45 - 13.15CCTV med afstandskamera monteret på tablet
Nu kan vi også sætte et CCTV til en tablet. Det vil betyde at en svagsynet elev kan bruge samme udstyr som resten af klassen på skoler, hvor man bruger tablets.

Ved Claus Jakobsen, LVI Danmark ApS.

13.30 - 14.00OrCam MyEye 2.0
OrCam MyEye 2.0 er et læsekamera på størrelse med en lillefinger der sidder på siden af brillestellet. Det kan læse tekst fra bøger, papirer, digitale skærme, aviser, emballage, madvarer og meget mere. OrCam MyEye kan også genkende stregkoder. Til dels fra en database, men også via egen indlæring. Det gør det utrolig nemt at kende varerne i køleskabet fra hinanden.

Blandt andre funktioner kan nævnes, ansigstsgenkendelse og annoncering af tid og dato, altså en armbåndsur funktion.

Ved Johannes Morre Nørgaard, Instrulog A/S.

14.30 - 15.00Orbit Reader 20 
Orbit Reader 20 er et meget billigt punktnotatapparat til blinde punktlæsere, som kun koster 6500 kr. inkl. moms.
Maskinen har 20 meget tydelige punktceller, er nem at betjene, understøtter alle kendte skærmlæsere via Bluetooth og USB og kan læse og skrive notater fra SD hukommelseskort.

Orbit Reader passer til dig, som kan leve med et notatapparat med begrænsede funktioner, dig som måske kunne bruge et ekstra billigt notatapparat til specifikke opgaver eller dig, som ikke bruger så meget punktskrift i hverdagen, men som alligevel har behov for enten at læse eller skrive punktskrift. 

Ved Søren Jensen, V.I. Data.

 

 

 

Kontakt

Lea Johanne Sarfelt

Lea Johanne Sarfelt

Specialkonsulent
Tlf.: 39 45 23 14

Kontakt

Annemarie Haack Enevoldsen

Annemarie Haack Enevoldsen

Kursus- og Konferencekoordinator
Tlf.: 39 45 23 13
Mobil: 40 91 26 19
Logo af Københavns Kommune