Murer Kasper mistede synet i en ulykke

05/03/2019

Torsdag den 28/2 blev IBOS' to studerende, Kasper og Alexander, færdige med deres massøruddannelse. De sluttede uddannelsen med flotte resultater.

Begge massører fik ros for både deres faglige og praktiske niveau af de to eksterne censorer Dorte Mølgaard og Robin Leutert. Robin Leutert siger:

- Jeg synes, de studerendes eksamen gik vældig fint, og jeg var meget imponeret over deres evne til at tilegne sig viden inden for et fagområde, som til tider kan være meget abstrakt. Især med tanke på at de har et synshandikap og dermed ikke kan bruge tegninger og figurer i samme grad som seende studerende. De demonstrerede begge to, at de havde en bred viden inden for anatomi og fysiologi med mange fine detaljer. Jeg oplevede især, at niveauet var højt inden for deres viden om anatomiske strukturer og deres navne, placering og funktion. Og samtidig præsterede de, at sætte deres viden i spil i forhold til praktisk anvendelse.

Nyuddannede massør, Kasper, var tidligere murer, men måtte finde nye arbejdsmuligheder, da han mistede synet i en ulykke. Vi talte med Kasper kort inden den sidste eksamen. Lyt med!

Link til podcast 'IBOS Massøruddannelse - Mød Kasper'

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune