BO-afdelingens dagbog

15/06/2015

Valg 2015

Som altid når der er valg, hvad enten det er til folketinget, EU eller kommunalt, har boafdelingen været af sted så der kunne blive stemt. Det forgik på Gentofte Hovedbibliotek og som brevstemme.

Til race på Nisseringen 2. pinsedag. Desværre var vejret ikke helt med os i år, men vi fik da både set og hørt noget race. Til efteråret er det planen at vi skal af sted igen, så håber vi på bedre vejr og lige så godt race. (Find dato for kommende arrangementer i kalenderen)

Vi havde en dejlig dag på Sjællands festivalen. Udover at vejret lige den dag var godt, så var musikken også i top. Vi hørte Diskofil, Joey Moe, Djâmes Braun, Peter og de andre kopier, Barbara Moleko og sidst men ikke mindst Magtens korridorer.

Sådan ser udsigten ud lige nu fra vores vindue!

Bo afdelingen var i Mindelunden d.4.5. for at fejre 70 årsdagen for Danmarks befrielse. Dronningen kom et smut forbi.

Fotoet er taget af Masja.

09/04/2015

Teatertur

Turen gik til Kulturværftet i Helsingør hvor musicalen Blod & Ære blev opført. Forestillingens handling foregik i Danmark under og efter  besættelsen (1940-1945), og beskrev de forskellige måder den danske befolkning forholdt sig til det at leve i et land besat af Tyskland. Både Frikorps Danmark,...

26/03/2015

Bakken åbner.

Som traditionen byder det, var Bo afdelingen på Tuborg vej og se og mærke de mange motorcykler på vej til Bakken.

25/03/2015

Påskemiddag.

Middagen var valgt af afdelingens beboere, og bestod af to forskellige hovedretter. Der var wienerschnitzel med pomfritter, ærter og brun sovs, og lammekølle med flødekartofler og brun sovs. Til dessert fik vi chokoladekage og is, som blev nydt i sofaerne på "Rådhuspladsen".  

Eman har lavet dejlig mad fra sit hjemland, til alle på Bo afdelingen.

Kontakt

Jarle Jellestad

Jarle Jellestad

Afdelingschef, Bo, Værksted og Aktivitet
Tlf.: 39 45 23 43
Logo af Københavns Kommune