Overnatning på IBOS

Billede IBOS' hall
Overnatning
på IBOS
Beskrivelse
Introduktion IBOS råder over et begrænset antal værelser på boafdelingen, som kan bruges som logi for kursister og andre, der har ærinde på IBOS i et kortere tidsrum. 
MålgruppeKursister eller andre, der har brug for overnatning i forbindelse med et kortere ophold eller kursus på IBOS. Personer, der skal til udredning på Kennedy Centret eller modtage SPS-pakker, har fortrinsret til værelserne. 
VÆRELSER ved KORTE, 
SPECIALISEREDE KURSER
Da vores kapacitet er meget begrænset, kan vi først 14 dage før kurset bekræfte ledige værelser. Du skal selv kontakte os vedrørende overnatning 14 dage før din ankomst.
Varighed Efter aftale.
PrisSpørg ved henvendelse.
Indhold Overnatning på IBOS inkluderer et værelse med bad, morgenmad samt håndklæder og sengetøj. Medbring selv håndsæbe og shampoo.
Ankomst og afrejseDer tjekkes ind ved at kontakte boafdelingen for anvisning af værelse. Det kan ske inden kl. 16.30 og efter kl. 19.00. Der kan ikke tjekkes ind kl. 16.30-19.00. Værelset forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Lad nøglen sidde i døren, når du forlader værelset.
MåltiderDer serveres morgenmad i kantinen kl. 7.15-8.30. Der kan købes frokost i kantinen kl. 11.45-13.15. Priser fra 25 kr.
Til aftenmad kan vi tilbyde en sandwich og en vand. Aftensmaden skal bestilles i forvejen og samtidig med bestilling af værelse hos Annemarie Enevoldsen.
BemærkIBOS' kantine har lukket i skolernes ferier, såsom vinterferie (uge 7), efterårsferie (uge 42), sommerferie og juleferie.

Kontakt

Annemarie Haack Enevoldsen

Annemarie Haack Enevoldsen

Kursus- og Konferencekoordinator
Tlf.: 39 45 23 13
Mobil: 40 91 26 19