Kan du ikke læse denne e-mail, så klik her for at læse nyhedsbrevet i en browser.

IBOS - Danmarks Nationale Kompetence- og Rehabiliteringscenter  
 
 

IKT-bloggen går i luften. EKSTRA nyhedsbrev fra IBOS

Gør Facebook til en leg ved at bruge genvejstaster. Få nys om de mest hjælpsomme apps. Følg med i udviklingen af e-bogslæsere, tilgængelighed på nettet og talende og vibrerende ure. Det og meget mere får du på den nye IKT-blog fra IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede.

IKT-bloggen er skabt for at bringe hjælpsomme nyheder, vejledninger og rådgivning om informations- og kommunikationsteknologi endnu tættere på mennesker med nedsat syn eller blindhed. Samtidig kan familiemedlemmer, lærere, vejledere og andre professionelle på synsområdet også blive klogere.

IKT-bloggen går i luften i dag, og alle er velkomne til at følge med, kommentere og foreslå emner og problemstillinger, som bloggerne kan skrive om.

PS: Bloggen er naturligvis tilgængelig for mennesker med blindhed og svagt syn.

 

Word-genveje, købeloven på app og taktile tegninger

 

IBOS' nye IKT-blog åbner med tre indlæg der på hver sin måde gør hverdagen nemmere for mennesker med synsnedsættelse. Både i deres professionelle og private liv. Besøg bloggen via dette link og få ny viden og nyttige tips med det samme.

 

Word-overskrifter gør tekster nemmere at bruge og overskue

 

På åbningsdagen i dag byder IKT-bloggen blandt andet på en kort og klar instruktion i, hvordan man med de indbyggede overskrifttyper i Word kan kode en tekst, så den bliver nemmere at bruge og overskue for mennesker med synshandikap - og for alle andre mennesker. Læs indlægget om Word-overskrifter på dette link.

 
 

Mød bloggerne

 

Daniel Gartmann er IKT-konsulent på IBOS og skriver blandt meget andet vejledninger, som gør Facebook, Word, Outlook og podcasts til en leg.

 
 

Birgit Christensen er IKT-konsulent og leder hjælpemiddeludstillingen på IBOS. Hun skriver om nye apps, tilgængelighed og hjælpemidler.

 

Brug IBOS' IKT-livline

Har du brug for specifik hjælp indenfor informations- og kommunikationsteknologi (IKT), så kontakt IBOS' IKT-eksperter. De er til for dig, og det er gratis at bruge deres højt specialiserede viden.

Telefon: 39 45 25 45
E-mail: ikt@ibos.dk

 
 
 
Afmeld nyhedsbrev