Krise- og forandringsprocesser ved mistet syn

Krise og forandringBeskrivelse
MålgruppeNuværende og kommende medarbejdere i synsrehabilitering.
Varighed2 dage.

Tid og Sted

Onsdag den 2. maj kl. 11.00 - 17.00 og torsdag den 3. maj kl. 9.00 - 15.00 på Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi (CKV), Synsrådgivningen, Heden 11, 5000 Odense C.

Formål og indholdPå kurset vil du blive introduceret for krisepsykologisk teori samt redskaber til at håndtere en krisesituation og kriseramte mennesker. Der vil være fokus på betydningen af at miste synet helt eller delvist samt de psykologiske reaktioner, det kan medføre. Derudover vil vi beskæftige os med, hvordan det forandrer menneskers liv at have et synshandicap samt hvordan du kan være med til at facilitere de ofte svære forandringsprocesser efter krisen. Kurset henvender sig til synsprofessionelle, der ønsker viden om krisepsykologi samt værktøjer til krisesamtalen og facilitering af forandringsprocesser. Kurset er en god blanding af teori, diskussioner, casearbejde og praktiske øvelser. Du er meget velkommen til at medbringe egne cases.

Underviser er Maria Krøl, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi, IBOS
DeltagerantalKurset gennemføres ved mindst 12 deltagere, højst 16.
Praktisk INFODet er gratis at deltage. Forplejning er inkluderet.
TILMELDINGTilmeld dig via link i højremenuen senest 3. uger inden kursusstart. OBS! Tilmelding forudsætter deltagelse begge dage.
Logo af Københavns Kommune