Er dit barn på vej til ungdomsuddannelse?

Foto af unge der rækker hændenderne op
Beskrivelse
Målgruppe                              Forældre til unge med synshandicap, der er i gang med eller har afsluttet grundskolens afgangsklasser.
Varighed3 x 1,5 timer

Tid og sted

Torsdag den 15. og 22. marts og torsdag den 12. april 2018 fra klokken 15.00-16.30 via en skype-forbindelse.

Formål og indhold

Formålet med kurset er, at få 'redskaber' til at støtte dit barn i overgangen fra grundskolen til en ungdomsuddannelse. På kurset får du information om de synskompenserende ordninger, der er mulige når dit barn skal gå på en ungdomsuddannelse. Derudover kommer vi rundt om, hvad du og dit barn skal gøre dels for at få kompenserende redskaber inden uddannelsens begyndelse, og dels for at få en optimal start på uddannelsen.
Under kurset er der ligeledes mulighed for at inddrage emner, som du er særlig optaget af og at udveksle erfaringer med andre forældre omkring unge med synshandicap.

 

Efter kurset Har du

Viden om de synskompenserende ordninger og om din rolle i overgangen fra grundskolen til ungdomsuddannelsen. En plan for, hvordan du og dit barn får de kompenserende redskaber på plads, og hvordan du kan være med til at støtte i overgangen og opstarten af ungdomsuddannelsen.

FormOplæg og workshops med dialog om deltagerenes oplevelser og erfaringer i relation til forskellige emner.  
DeltagerantalMindst 4 deltagere, højst 6.
Praktisk infoDet er gratis at deltage.
Du skal bruge en computer med video-skype for grupper. Derudover skal du have en skype adresse, der skal oplyses ved tilmeldingen.

Ved eventuelle spørgsmål har Dorthe R. Nielsen telefontider: Mandag kl. 12.30-13.30 og fra kl. 16.30-17.30
TilmeldingTilmeld dig via link i højremenuen senest den 2. marts 2018. 
Logo af Københavns Kommune