Sommercamp 2008

Succes med Sommertræf

27 unge fra hele landet mødte andre synshandicappede, da Instituttets sommertræf bl.a. bød på kanalrundfart, spøgelsestur, kurbad og musikaften

De fire dage på Instituttet i begyndelsen af juli for unge mellem 17 og 21 år fra hele landet blev også i år en succes. Mange af deltagerne har en hverdag som den eneste synshandicappede, og samvær og venskab med andre ligestillede er derfor en stor del af udbyttet ved Instituttets sommertræf.

Og i år tager de 27 deltagere mange indtryk med hjem. De lyttede og duftede blandt andet til Nyhavn og Christianshavn, som kanal-rundfarten sejlede forbi. De hørte hårrejsende historier på en guidet spøgelsestur en aften i det indre København. Musikeren Søren Høeg sang og spillede en aften på bo-afdelingen, hvor nogle af de unge også selv greb et instrument. Og Frederiksberg Svømmehal lagde badesalt, damp og velvære til et kurbad.

En del af aktiviteterne var planlagt på forhånd, men sommertræffet giver også plads til, at de unge selv bestemmer, hvad der skal ske. Instituttets medarbejdere sørger for rammerne og tager med som ledsagere på turene.

Det var 6. år i træk, at Instituttet arrangerede sommertræf.

Kontakt

Sara Cecilie Gyldsø Petersen

Sara Cecilie Gyldsø Petersen

Økonomi- og regnskabsmedarbejder
Tlf.: 39 45 23 18

Læs mere

Her kan du læse artikler om tidligere års sommercamps:

Læs om sommercamp 2017
Læs om sommercamp 2016 

Logo af Københavns Kommune