Nyt fra IBOS

Mens arbejdsløsheden for mennesker med synshandikap fortsat er høj, arbejder IBOS for, at mennesker med blindhed igen kan blive fysioterapeuter.

Strategisk brug af støtte og hjælpemidler sparer kommuner for masser af penge, viser gennemgang fra specialenhed.

'Inklusion' står øverst på dagsordenen i folkeskolen og i debatindlæg. IBOS har i årevis haft inklusion som omdrejningspunkt og styrker nu sin indsats på området. Samtidig kan flere børn nu også nyde godt at tilbuddene.

10. februar 2015

Jeg er ikke uduelig

Fællesskab, forståelse og fremskridt. IBOS' ungetilbud giver deltagerne udfordringer i trygge omgivelser.

IBOS' nyhedsbrev udkommer denne gang med artikler om jobindsatser, fremtidig uddannnelsesmulighed, flyvende unge og meget mere.

Klik med tungen mod ganen – og find vej trods synsnedsættelse. IBOS introducerer lavteknologisk metode til orientering og mobility.

Forfinet teknologi hjælper mange mennesker med nedsat syn. IBOS introducerer nu en metode til orientering og mobility, som er ganske lavteknologisk. Læs om ekkolokalisering, som metoden hedder, og om meget andet i denne udgave af IBOS' nyhedsbrev.

Instruktører i orientering og mobility kan prøve den højteknologiske stok, I-Cane Mobilo, og blive kloge på, hvordan de underviser mennesker med synsnedsættelse i at bruge den.

24. november 2014

Det giver ro og selvtillid

Unge studerende får håb, mod og konkrete svar i IBOS’ mentorordning.

Svensk ekspert slår til lyd for lyst og opfindsomhed.

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune