Konferencer og messer

IBOS holder jævnligt konferencer og messer om synsfaglige emner i samarbejde med offentlige og private aktører. Læs om de forskellige konferencer nedenfor.

Den 6. og 7. september 2017 præsenterer IBOS den nordiske konference Syn & Hjerne for første gang. Konferencens omdrejningspunkt vil være hjerneskade og hjernepåvirkning kombineret med en synsnedsættelse.

Den 22. september 2017 afholdes konferencen om anvendelse af teknologisk syn til mennesker med synshandicap i deres hverdagsliv, som et led i et forskningsprojekt. Konferencen er et samarbejde mellem Københavns Universitet og IBOS. Konferencesprog: Engelsk.

Foto af mennesker der sidder i en workshop på IBOS

Den 22.-23. november 2017 afholdes de årlige netværksdage for alle, der arbejder med mennesker med nedsat syn eller blindhed.

IBOS arrangerer og afholder i samarbejde med DTHS de Synsfaglige Netværksdage. 

Til efteråret 2018 præsenterer IBOS den nordiske konference Syn & Inklusion for første gang. Konferencens omdrejningspunkt vil være inklusion af mennesker med synsnedsættelse eller blindhed i alle aldre i samfundet.

Billlede af hjælpemidler her et notat og daisy apparat

Syn & Hjælpemidler afholdes næste år den 16. og 17. maj 2018. Konferencens omdrejningspunkt er syn, hjælpemidler, IKT og tilgængelighed. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Foto af IBOS festsal

Her kan du finde eksempler på hvilke emner, IBOS tidligere har arrangeret konferencer om. Du skal derfor være opmærksom på, at konferencerne er afholdt. 

Kontakt

Annemarie Haack Enevoldsen

Annemarie Haack Enevoldsen

Kursus- og Konferencekoordinator
Tlf.: 39 45 23 13
Mobil: 40 91 26 19
Logo af Københavns Kommune