IBOS – Danmarks Nationale Kompetence-
og Rehabiliteringscenter

Vend-farve knap - Hvid på sort Vend-farve knap - Gul på sort Vend-farve knap - Sort på gul       
45 unge holder sommercamp på IBOS Nyt nyhedsbrev: Handikap og beskæftigelse En idealist takker af Foto af kvindelig studievejleder på sit kontor set gennem glasdør

45 unge holder sommercamp på IBOS

Solen står højt over IBOS, og sommeren er for alvor igang når 45 unge flytter ind på IBOS i fem dage. Det summer af liv i Hallen og man fornemmer både de unges forventninger og begejstring.

Nyt nyhedsbrev: Handikap og beskæftigelse

Mennesker med handikap har lav beskæftigelse. Læs hvorfor og hvordan det kan ændres i IBOS' nyhedsbrev. Det fortæller også om et nyt ressourceforløb, som bruger musik som metode og motivation.

En idealist takker af

IBOS' udviklingschef har grebet tidens strømninger og insisteret på at give mennesker med synshandikap en stemme og en plads på arbejdsmarkedet. Nu går Janne Hansen på pension.

Handikap og beskæftigelse: Politikere og jobcentre må yde særlig indsats

Ny forskning viser, at de seneste 20 års beskæftigelsespolitik kun i ringe grad har arbejdet med handikap. Ph.d. Finn Amby peger på nødvendigheden af særlige tilbud og konkrete mål.

Specialrådgivning på undervisningsområdet samles i VISO under Socialstyrelsen.

Tilmelding er nu åben til ADL uddannelsen, som begynder den 6. januar 2015.

”Kirsten Jansbøl var en stor, forandrende del af IBOS’ udvikling i Danmark og en stor kvinde,” skriver fag- og udvikling

Der er åbent for tilmeldingen til info-dag på IBOS tirsdag den 16. september 2014.