IBOS – Danmarks Nationale Kompetence-
og Rehabiliteringscenter

Vend-farve knap - Hvid på sort Vend-farve knap - Gul på sort Vend-farve knap - Sort på gul       
IKT-konsulent og ekspert i apps og e-bogslæsning, Birgit Christensen ved bord. Foran hende tre iPads. Foto af karrierekonsulent Inger Svensson ved hendes skrivebord. En hånd på et taktilt kort med punktskrift over det nordlige Europa. Chef for IBOS, Klaus Høm.

Tester digital tilgængelighed for at styrke inklusion

Nye apps risikerer kritik fra IBOS' ekspert, hvis de udelukker mennesker med synshandikap. Ambitionen er, at alle får lige adgang til den digitale verden.

Nyt nyhedsbrev: Styr på karrieren med den rigtige hjælp

Et krævende arbejdsliv kræver de rigtige redskaber og god rådgivning. Læs i nyhedsbrevet, hvordan personer med synsnedsættelse får hjælp af IBOS' IKT-eksperter til at fortsætte et aktivt liv.

Punktskrift og mobility på skoleskemaet i Europa

De europæiske synsorganisationer foreslår, at synskompenserende færdigheder bliver en del af skolegangen for børn og unge med nedsat eller intet syn.

Bedre inklusion og adgang til arbejdsmarkedet i Europa

IBOS’ chef slår til lyd for styrket inklusion, når den europæiske organisation på synsområdet, International Council for Education and Re/habilitation of People with Visual Impairment (ICEVI) mødes.

Tilmelding er nu åben til orientering og mobility (O&M) uddannelsen, som begynder den 18. august.

App-teknologi giver nye dimensioner til fotografier - om man kan se eller ikke.

IBOS' væveskole har vinteren igennem arbejdet på en stor og helt særlig opgave: Uldstof af højeste kvalitet til et sejl

Seks skønne dage med nye venner, fest og farver og gode grin. Det er opskriften på IBOS’ sommercamp for unge mellem 16 o