BO-afdelingens dagbog

18. august 2015

Bakken!

Tirsdag den 18. august tog vi på Bakken om eftermiddagen. Rutschebanen, Ulven, Polyppen og Dragen blev prøvet flere gange. Vi spiste middag i Bondestuen og nogle købte is eller milkshake, før turen gik tilbage til Hellerup.

15. august 2015

Så kom varmen endelig!

2. juli 2015

Sommerfest!

Sommerfest på IBOS. Festmiddag, musik og dans til den lyse morgen.

Sommerafslutningen holdt vi i dagligstuen på syd, med middag og tale. Det var samtidig et farvel til Anne Sofie (pædagog), som stopper hos os efter 6 ½ år. Anne Sofie stopper pga. hun trænger til nye udfordringer.

23. juni 2015

Sankt Hans

Så blev det Sankt Hans. Det blev fejret på bo afdelingen med grill- middag, quiz og bål.

15. juni 2015

Valg 2015

Som altid når der er valg, hvad enten det er til folketinget, EU eller kommunalt, har boafdelingen været af sted så der kunne blive stemt. Det forgik på Gentofte Hovedbibliotek og som brevstemme.

25. maj 2015

Race på Nisseringen.

Til race på Nisseringen 2. pinsedag. Desværre var vejret ikke helt med os i år, men vi fik da både set og hørt noget race. Til efteråret er det planen at vi skal af sted igen, så håber vi på bedre vejr og lige så godt race. (Find dato for kommende arrangementer i kalenderen)

Vi havde en dejlig dag på Sjællands festivalen. Udover at vejret lige den dag var godt, så var musikken også i top. Vi hørte Diskofil, Joey Moe, Djâmes Braun, Peter og de andre kopier, Barbara Moleko og sidst men ikke mindst Magtens korridorer.

Sådan ser udsigten ud lige nu fra vores vindue!

Bo afdelingen var i Mindelunden d.4.5. for at fejre 70 årsdagen for Danmarks befrielse. Dronningen kom et smut forbi.

Fotoet er taget af Masja.

Kontakt

Jarle Jellestad

Jarle Jellestad

Afdelingschef, Bo, Værksted og Aktivitet
Tlf.: 39 45 23 43
Logo af Københavns Kommune